De buurtbus
In Hilversum rijden twee bussen, die gaan naar de plekken waar veel jongeren zijn. De buurtbus is er natuurlijk voor àlle kinderen uit de wijk. Je kunt er lekker gamen, knutselen, sporten, darten, spelletjes doen of gewoon even een kletspraatje maken omdat dat gezellig of even nodig is. Soms wordt er zelfs een film gedraaid, gewoon omdat dat kan. In de bus zijn jongerenwerkers aanwezig bij wie je terecht kunt met al je vragen. Ook ouders en buurtbewoners mogen gerust langskomen in de bus.

Elke vrijdag (behalve op de 2de vrijdag van de maand) staat de buurtbus bij het Hyenaplein aan de Olivier van Noortstraat. De wat jongere kinderen kunnen er terecht van 15:30 tot 17:30. Elke laatste woensdag van de maand staat de buurtbus, tijdens het voetbalternooi voor de wat oudere kinderen, naast het voetbalveld van OBS De Dubbeldekker. In de buurtbus kunnen jongeren computergames of andere spelletjes spelen, maar gewoon lekker met elkaar chillen kan natuurlijk ook.

Als je helemaal precies wilt weten wanneer de bus bij jou in de buurt is, kijk dan even op Twitter (AmbulantJWHilversum @Ambulant_Idsert) of op Facebook. Deelname aan de busactiviteiten is natuurlijk helemaal gratis!
Neem voor meer informatie contact op met Idsert Wouda
Telefoon: 035- 3034304 of 06-46108030 – E-mail: iwouda@versawelzijn.nl