Michelle Veerman
Sandra Zamir

 

De Opbouwwerkers

Opbouwwerkers verdiepen zich in de vragen om hulp en komen met passende oplossingen. Dat doen ze samen met de bewoners zelf, met vrijwilligers en met professionals uit diverse vakgebieden (waaronder GGZ, ouderenzorg, GGD, politie en onderwijs). Zo ontstaan lokale netwerken die helpen voorkomen dat beginnende problemen leiden tot een neerwaartse spiraal.

Buurtwerk doe je met je hart. De opbouwwerkers van Versa doen dat. Zij verbinden, creëren kansen en durven initiatief te nemen. Ze geven kleine projecten een platform en bieden mensen die onder aan de ladder staan en weer omhoog willen een kans zich te ontwikkelen.

Michelle Veerman en Sandra Zamir staan als opbouwwerkers van de buurt de bewoners van het Van Riebeeckkwartier enthousiast en professioneel ter zijde. Zo ondersteunen zij mensen uit de buurt die moeite hebben om hun weg te vinden in de samenleving en begeleiden zij buurtbewoners met hun buurtinitiatieven. Voor al deze mensen doen Michelle en Sandra hun uiterste best. Neem gerust contact op met Michelle en Sandra. Hun contactgegevens vind je onder het menu-kopje Contact.